Het is hier TE GEK!!!! - Reisverslag uit Katoomba, Australië van Jorn Jelluma - WaarBenJij.nu Het is hier TE GEK!!!! - Reisverslag uit Katoomba, Australië van Jorn Jelluma - WaarBenJij.nu

Het is hier TE GEK!!!!

Door: Jorn

Blijf op de hoogte en volg Jorn

05 Maart 2009 | Australië, Katoomba

Heb alweer een tijdje niks van me laten horen, maar hier ben ik weer. Ben na 5 dagen Sydney (de grote stad), gevlucht naar Katoomba in de Blue mountains en ik moet zeggen het is hier TE GEK.

Het gebied is 2 uur treinen ten westen van Sydney in een fantastisch natuur gebied. Veel groen mooie wandel paden en alles erop en eraan. Ben hier nu alweer 3 dagen en heb eerst 2 dagen niks gedaan.

Maar vanmorgen ben ik 10 uur vertrokken, voor een wandeling van ongeveer 8 uur. En dat was echt gaaf. Hier onder zien jullie daar wat foto's van en een kort filmpje. Het was een goede hike geweest voor Joost P. Lekker klauteren en klimmen egt heel mooi

Ik ben hier nog een 4 dagen en ga morgen de andere kant van vallei bekijken. En ik wil ook nog gaan canyonen hier (dat is abseilen en bergbeklimmen, berg meren overzwemmen). Wil dit morgen gaan boeken. Maar dat komt wel goed.

Zit hier op een kamer met Stijn(een belg) met wie ik ook in sydney al een kamer heb gedeelt egt pure toeval maar wel leuk en gezellig. We eten regelmatig samen en doen af en toen een pilsje samen.

Nog een mindere bijkomstigheid, had me netjes aangemeld bij een bank voor een australische bank rekening. Wat hebben ze nou gedaan. Ik had gezegdt dat mijn WOON ADRES in perth zal zijn (het adres van chef), en me post adres in sydney. Maar dat hebben ze weer door elkaar gehaald. Chef belde vandaag dat hij mijn pinpas had en daar heb ik niks aan dus kan zodra ik Sydney ben weer van alles gaan regelen. Egt NIET leuk maarja. Komt wel weer goed.

Ik wil ook IEDEREEN BEDANKEN voor de leuke berichten op de site EN IN MIJN MOOIE BOEKJE. Egt gaaf dat iedereen mij volgt en het doet me egt veel goeds.

Nou tot ziens dan maar weer en tot snel Groetjes en xxx Jorn (Gijs-Gans)

• 05 Maart 2009 - 08:03

Pietje Porno:

Hee Gijs,

Ik ben blij dat het echt te GEK is daar!
    Gelukkig heb je het naar je zin!!!
    En doe Stijn de groeten he en drink er maar 1tje extra met hem i.p.v bij ons.

Ik kijk al weer uit naar je volgende berichtje!
    tot snel.
    -x- Pietje

• 05 Maart 2009 - 08:13

Naftha:

He Jorn,

Klikt leuk! Maar jij en wandelen? Is het meer waggelen (grapje!)?
    Ik ben wel jaloers hoor! Niet de pincode aan je chef geven ;-).
    Veel plezier nog in de blue mountain (we hadden het even door elkaar gehaald met de blue ridge parkway in VS, maar lijkt er wel op, toch?).

Liefs, Naftha

• 05 Maart 2009 - 08:21

Kim Z:

Gijs Gans!
    Klinkt goed allemaal, ben benieuwd naar je volgende verhalen :D
    X

• 05 Maart 2009 - 08:50

Anita:

Ziet er goed uit. En wij hier maar elke dag naar de grijze lucht staren. Een beetje jaloers ben ik wel. Michel niet echt, die vindt de zaterdag krant al te hoog, laat staan dat hij gaat klimmen en abseilen. Have fun!!

Groetjes uit het grijze Nederland!!!

• 05 Maart 2009 - 11:44

Oma En Opa Bus:

Hallo beste vriend,

Hier een paar letters van oma, blij dat wij van jou wat
    gehoord en gezien hebben.
    Zoals wij zien en lezen is het begin van jouw avontuur
    leuke ervaring.
    Jammer dat je geen fiets bij je hebt je moet met de
    benenwagen toch lekker gelopen he!!!!!!!
    Wij zien je nieuwe belevenissen weer tegemoed.
    De uitwedstrijd tegen Wippolder is verloren gegaan in
    een paar minuten tijd van een nul voor naar twee_een
    achter maar wel rustig verlopen zonder VVB publiek.
    Gauw tot schrijfs en veel knuffels van oma en opa bus

• 05 Maart 2009 - 12:34

Wesley:

he blonde god
    de kilo's vliegen er zeker al af met al dat gewandel ik ben nou wel erg benieuwt als je dat bergmeer gaat over zwemmen of je de spido al past gr je broer

• 05 Maart 2009 - 13:26

RuJaPiLe:

Hoi Jorn,

Wat ziet het er fantastisch uit!!

Wij genieten met je mee maar ik denk dat jouw ervaring 100 x mooier is.
    Toch hopen we dat je ons nog veel mee laat genieten!!!!!!
    Maarre... gooi geen peukie neer daar, kan je een boel last mee krijgen.

Liefs en een dikke knuffel van de Goudpleziertjes

• 05 Maart 2009 - 13:30

Rixt:

He Jorn,
    wat fijn om te horen dat het goed met je gaat! en dat je het zo naar je zin hebt! wat een mooie omgeving!! echt super!
    geen heimwee zeker!:P
    Spreek je snel!xx

• 05 Maart 2009 - 13:51

Yvonne En Just:

Hoi vent

Fijn dat je het naar zin hebt en goed gaat.
    Met al die avonturen nog in zicht, zorg wel dat je op 16 juli om 04.00 uur op de vluchthaven van Darwin staat, want we hebben geboekt.

Wat betreft dat wandelen (hebben je schoenen het gehouden?), wij gaan hier nu ook hard oefenen (papa niet zegt hij haha).

Liefs Just en Yvonne

• 06 Maart 2009 - 07:29

De Scheertjes:

Meren over zwemmen...??? hebben we straks weer een Nederlander op goud op de Olypische Spelen lange afstandszwemmen.( die Belg niet meenemen hoor anders halen hun straks goud hahaha) Ik hoorde gister van je moeder dat ze geboekt hebben.Ik pas jammer genoed niet in een koffer anders kwam ik mee. Mark zou wel ff bij je langs willen komen. Hij heeft nog steeds geen besef hoe ver het is. Janine heeft de hoofdrol in de musical op school.Je hebt straks een beroemde nicht hoor. Tot gauw weer.XXXXX