Het gaat beginnen - Reisverslag uit Bodegraven, Nederland van Jorn Jelluma - WaarBenJij.nu Het gaat beginnen - Reisverslag uit Bodegraven, Nederland van Jorn Jelluma - WaarBenJij.nu

Het gaat beginnen

Door: Jorn

Blijf op de hoogte en volg Jorn

19 Januari 2009 | Nederland, Bodegraven

Ja mensen, het is waar. Het gaat eindelijk beginnen. Visum binnen en ticket geboekt. Ik vlieg op 24 februari naar "Down Under". Ik zal vliegen vanaf Schiphol -> Londen -> Syndey zonder tussen stop. Wat ik op zich wel jammer vind maar dat komt nog wel later. Dus nu na lang uitstellen en dingen regelen gaat het toch echt door.

Eerst eens een maandje of 6 rondreizen en dan op bezoek bij mijn oude chef. is kijken of hij nog wat werk voor me heeft.

Als alles meezit zal ik 2 jaar weg zijn. Tenzij het niet bevalt natuurlijk (wat niet zal gebeuren).

Ik ga proberen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden wat er gebeurt en gaat gebeuren.

Nou mensen dit was mijn eerste bericht. Maar zeker niet de laatste.

mvg Jorn

• 19 Januari 2009 - 15:12

Sheva:

heej :)

super dat je nu eindelijk kan gaan :) lekker erop uit de eerste paar maanden en dan nieuwe ervaringen opdoen.

Tof dat je me op de hoogte houdt ;)

kusj van je achternichtje :P

• 19 Januari 2009 - 19:07

Melanie:

Hey Jorn!

Super leuk om te lezen! Ik hoop dat je het helemaal leuk gaat maken/krijgen enzo! Ik ga je berichtjes wel lezen! Echt leuk!

xxx Melanie

• 19 Januari 2009 - 19:36

Leo :

Geweldige uitdaging met veel nieuwe ervaringen in het vooruitzicht.
    Leuk om van je te horen.

Succes

• 19 Januari 2009 - 21:49

Lena:

I wish you the best and good luck in Australia:) XXX Lena

• 19 Januari 2009 - 22:50

Just En Yvonne:

Heej Lieverd,

Na veel zoeken en kijken op internet is het nu toch van gekomen JE GAAT!!

Het ga je daar zeker allemaal lukken wat in je gedachten hebt.

We zullen je ten allertijden steunen.

Heel veel liefs xxxx

• 20 Januari 2009 - 06:59

Kim Z:

Super gaaf Jorn, ben jaloers! Have fun, kus

• 20 Januari 2009 - 07:37

Miss D:

Hé Jorn, wat leuk.
    Ik voel mij toch wel een soort van vereerd dat je mij hiervoor hebt uitgenodigd. Dus je hebt nog een maandje te gaan. Kan je vast nog wel een keertje komen eten. (als je zin hebt)groetjes Miss D

• 21 Januari 2009 - 14:59

Naftha En Joost:

hi broerTJE,

Na deze reis ben je vast geen 'tje' meer! Veel plezier en geniet ervan!
    Begin je wel op tijd me inpakken??!!

x
    Joost en Naftha

• 23 Januari 2009 - 23:50

Wendy:

lieverd! Super dat je lekker weggaat, ben jarlours zeg. Voor die tijd nog wel een keertje daten? Xwen

• 10 Februari 2009 - 06:47

Monique:

Hi Jorn, wat een ervaring ga je op doen. Een aantal jaar geleden hebben we het er al eens over gehad. Je vroeg me toen of je moest toe geven aan het gevoel van avontuur. Altijd doen en nu zie je dat je via Belgie naar Australie gaat. Vooral Mark vind het erg spannend... We hebben al in de atlas gekeken waar je straks bent. Vrijdag nog je afscheid, maar dan inpakken en wegwezen.
    Let op jezelf kerel.

XXXXXXX Mark, Janine, Kees en Monique

• 10 Februari 2009 - 10:12

De Haantjes:

Het wordt nu aftellen. Voor je het weet ben je er echt. Het zal soms best moeilijk zijn, maar hou je doel voor ogen. Geniet van deze kans en al het moois en leuke wat er op je pad zal komen.

Die afscheidsborrel komen we zeker halen.

Groeten uit Moordrecht!

Michel, Anita, Joris en Pepijn.

• 23 Februari 2009 - 19:09

Ruud En Jacqi :

Snik, net afscheid genomen.
    Maar Lieve Jorn veel geluk daar bij de Aussies, en Ruud vraagt of je wel het raampje openzet in het vliegtuig als je een peukie rookt!

Doei, en tot mails.

Je Tante en Oom en de Neefies

• 23 Februari 2009 - 19:09

Ruud En Jacqi :

Snik, net afscheid genomen.

Doei, en tot mails.

Je Tante en Oom en de Neefies

• 23 Februari 2009 - 20:29

Michel De Haan:

Blij dat je gaat, des te eerder ben je weer terug :-}

• 23 Februari 2009 - 21:05

Just En Yvonne:

Nog 1 nachtje thuis slapen en dan opweg DOWN UNDER.

Je rugzak is gepakt, wel niet alles mee kunnen nemen wat je wilde, maar dat komt over 5 maanden wel naar je toe.

xxxx just en yvonne